nuffnang Ads

Isnin, 19 Ogos 2013

Lebaran 2013

Assalamualaikum semua!
ok aku tau lama gila xupdate kn? kekangan masa..serius!
ok raya tahun ni not bad alhamdulillah suma family ada. 
esok aku sekolah wei sempat g update kan? jam dah 12.40 pagi pun mengada gak nak update haha peduli kan suma ituuuu.
sebab aku nak update sikit je. simple2 je xmau membebel sorang2 hahaha
 ni gambar raya tahun ni. tapi sikit je la.
sebab aku malas tgok dia loadinggggggg.
hehe.

dah kenapa aku senyum tak nampak mata tu? bingung -_-' haha

perkenalkan kakak sulung aku a.k.a kakalong.

heyyyyyy2! aku pun masih dapat duit raya hokey! haha. xbgi aku tagih (buruk perangai) just kidding. 

with kesayangan2 sekalian ni pun xcukup ahli lagi.

with the 'limited edition people in the world'
saya sayang mereka. sangat2. tak terkira!

yg tudung biru tu bekas ustazah kitaorg dia pindah sekolah dah n u know what?
dialah satu2nya guru yg aku anggap mcm umi aku. sporting woo.

gambar ni pulak pipi muka aku dh mcm 'pou' kot arghhhhhh. i'm on diet. ehh aku
xreti diet laaaaa.. makan xhengat dunia. muahahaha

dia Nur Syakirah. de only one kakak aku :P

haha semua ni bff tapi dh mcm adik beradik. maksud aku yg gegirl2 tu k. haha

kawan yg gila2. humble budak nih.. friendly sngt dia ni.

aku rasa mcm kakak2 kat sni. haha sobss

selamat hari raya aidilfitri kepada semua muslimin dan muslimat sekalian.
harap segala salah n silap dimaafkan.(salah n silap bukan sama ke? haha)
doakan juga saudara2 kita d seluruh dunia. semoga kita semua diredhai Allah.
-selawat ke atas junjungan mulia nabi Muhammad S.A.W-


3 ulasan:

  1. cntek shawl ne . beli kat ane ?

    BalasPadam
  2. sorry late. alaaa awk, xsure ni kakak sy bg present. hehe

    BalasPadam
  3. mcm knal je nie liangmoi

    BalasPadam