nuffnang Ads

Jumaat, 23 Disember 2011

last minute!


Assalamualaikum kolang..hopefully u ollz sihat2 belaka k..oraiitt kali ne title entry aku last minute kan..? mesti kolang tertanya2..tanya2 ke..? hahaha xkisah la k..apa yg last minute nya?!! haaa meh sini aku share2 apa yg terjadi..hik2..ok..kitaorg satu family sangat2lah xsangka n tekejut sebb kiteorng balik kampung secara mendadak..ada kan aku tulis kat wall fb aku..ntah bila pun aku xsure..aku ada tulis yg aku xbalik kampung..eh2 tu pun nak tulis ka? mestilaaa..
kan school holidayyy u! (dengan nada gedik bin mengada) wait2..bukan sama ka etu? haha
karoke time! lalalala..
caaaakkkk! haa..
adaku kesah?! oraitt..2 hari beturut2 g shopping kat 1b..mencari pakwe..eh2..salah ka..? ouh..mencari barang2..haaa betul3..kebetulan bha etu..pejabat imegresen..(i'm not sure spelling betul ka x) lantak laaa..2 hari jugak kami urus2 apa yg patut kat sna...tu la 1b jadi pilihan tu..al maklumlah..dekat..nak sve time..kami rushing gila tyme tu..okeh..malas pulak nak citer panjang lebaarrr..meh la layan gambo2 yg adoo..haha..have a nice day kolang suma..
at alamesra..lunch time!
 
with ummi tersyang..dan aku gemuk kat s2..
kat masjid ums dalm keta tunggu abah n adik..

itu aku dan kakak! tunggu turn men bowling..haha
aku rasa aku mcam baru belajar nak wat peace kat s2..
sementara tunggu waktu maghrib kat surau mall..kita peace2..
adik kue yg tengah cover something! hahahah sorry dik!



klon MJ..boleh cam tu?! haha..


sorry if gambar2 ne agak berterabur..hahaha coz aku malas dah nak edit2 bagai..
and now...aku xpacking apa2 lagiikkk..esok flight jam 3.20 petang..babai sabah 4 awhile..coz kat kampung  line xda..mayb kiteorng g KL jap..nak singgah umah sedara mara terchenta..haa mungkin kat situ aku boleh on9 seketika..eh2..btw aku jalan seminggu jerkk..yg aku risau bagai nak rak ne adalah kerja rumah aku xsiap lagi..tapi jalan sana sini mcm xda kerja rumah..oh Allah! hehe..k la till then. babai..jumpa aku dlm entry akan datg k..cewaahhh ayat mcm bajet artis u ollz..mana nak dapat haa..hik2..

2 ulasan: