nuffnang Ads

Sabtu, 24 September 2011

cepat la sembuh sygku..

Assalamualaikum..
entry aku kali ne agak sedih sikit la..setelah sekialan lama
aku x share something citer ngn korang..ok fine..
kucing aku kan namanye Moniey..bukan keropok moni..
wrong spell n wrong meaning tu k..
ok, then..aku akui yg kucing aku ne dh berusia dah,,
tua la..tapi aku pun xsure umur dya berapa..hoho
coz aku bela moniey ne bukan dri baby lagi..that's why saia xtaw..
hmm...sejak kebelakangan ne kucing aku sakit..dya xlalu makan..
dh seminggu dah dya minum jew...makan x..
abah aku dh beli bermacam2 jenis mknan kucing tuk moniey..
tapi dya langsung xsentuh..=(
aku pun usaha gak bg dya makan pujuk2 la..last2 ok la
aku bagi dya susu..xla minum kosong jew,,hoho..
then, sekang ne keadaan kucing aku sanagt daif..kurus yg teramat..
kurus badan dya tu macam mula2 dya datang kat umah kiteorng..
nak dijadikan cerita, mcam mana ntah terbuka cerita kat cici (kawan aku)
dya citer sal kucing dya..sama kes cm aku gak..xlalu makan la
asyik minum je memanjang..dah tu dya bawa g klinik haiwan..
kena jarum kucing dya..terus ok..dengan izin Allah..
so dya cadangkan kat aku wat cam tu..aku harap aku sempat bwa moniey aku g sne la..siann dya..dya teringin nak makan tpi..apa kan dya..
aku pun xtaw  coz i'm not a doctor..hehe i want to be a lecturer..wahh
ke situ lak..owh ya..isnin petang aku nak bwa kucing aku g klinik..aku tekad..mudah2an semua yg d rancang berjalan lancar..
kita hanya mampu merancang kan..aminnn..
insyaAllah moniey boleh sembuh ya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan